Palmlunds Skolor_logo

Montessorilärare grundskolan åk 1-3

Länk till Arbetsförmedlingen

En av våra kollegor kommer att pensionera sig nästa läsår. Vi söker därför Dig som vill efterträda henne och arbeta i vårt arbetslag. Vi är tre engagerade lärare som arbetar med eleverna i årskurs 1-5. På Montessoriskolan Kärnhuset har vi ett holistiskt synsätt på våra elever. Vi vill att de ska utvecklas till självständiga individer som kan ta hand om sig själva, andra och sin miljö. Vi har åldersblandade klasser där varje elev får möjlighet att utvecklas efter sina förutsättningar och behov.

Tjänsten är heltid med tillträde augusti 2016. I tjänsten ingår ett delat mentorskap för eleverna i årskurs 1-3. Vi ser gärna att du har ett stort engagemang för montessoripedagogiken och att du vill fortbilda dig inom den.

Kvalifikationer:

Vi söker en utbildad montessorilärare som är legitimerad med behörighet för år 1-3.

Välkommen med din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sista ansökningsdag: 22 maj 2016

Anställningsform: Heltid, fast månadslön.

Vid frågor kontakta: Christina Wahlgren Ek, rektor

0768-580048

Besöksadress:

Montessoriskolan Kärnhuset

Starkoddersgatan 8

252 69 Råå

Palmlunds Skolor är ett utbildningsföretag med verksamhet i södra Sverige. Hjärtverksamheten är att utbilda barn och elever i våra förskolor och skolor med uppdraget:”att bidra till en bra start i livet”

Palmlunds Skolors framgångsstrategi för våra förskolor och skolor är att de är små och självstyrande enheter med stimulerande miljö som arbetar efter ledorden ”gör det enkelt”.

Vi som arbetar inom Palmlunds Skolor är engagerade, ansvarsfulla och framför allt goda förebilder för våra barn och elever.

Inom Palmlunds Skolor har vi ett stort socialt engagemang där vi exempelvis aktivt stödjer en skola i Ghana – Great Andoh International School.

Vi undanber oss kontakt från andra rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

Palmlunds Skolor AB     l     Månsabovägen 61     l     268 31 SVALÖV     l     Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.     l     0768-580042