Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare 1-7 sv/so eller ma/no på heltid till Hindby Småskola i Malmö. Tjänsten är i en nuvarande klass två.

Hindby Småskola är en del av Palmlunds skolor. Palmlunds skolor är ett utbildningsföretag i Skåne. Vi brinner för att utbilda barn och vårt motto är: ”att bidra till en bra start i livet”. Vi som arbetar inom Palmlunds är engagerade och ansvarsfulla och framförallt goda förebilder för våra elever. Hindby Småskola ligger i en lummig miljö i södra Malmö. Totalt har vi idag ca 100 elever F-4. Inom några år kommer Hindby Småskola att vara utbyggd till F-6. Hindby Småskola blev godkänd på alla delar vid inspektionen 2016-11-09.

Vi söker dig som verkligen brinner för att arbeta mångkulturellt och som vill bygga Ditt arbete på delaktighet, engagemang och humor. Välkommen att söka om Du vill arbeta med kolleger som också brinner för sitt arbete och som tillsammans vill bygga en ännu bättre skola!

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan snarast. Tjänsten kommer att tillsättas snarast. Sista ansökningsdag är den 31 mars 2017. Ansökan skickas via mail till eva.larsson@palmlunds.se. Har du frågor om tjänsten, kontakta Eva Larsson på 040- 884 00.