Alla våra förskolor och skolor har egen kö. Mejla förskolechefen eller rektorn om du vill göra en intresseanmälan till våra nya verksamheter.

Bild på en liten gata i LundLund

I mars 2017 öppnar vi förskolan Mammolina på St Lars-området i Lund. Lokalerna är nyrenoverade och inredda efter de behov som en modern montessoriförskola har. Förskolan har ett eget tillagningskök och pedagogerna har gedigen montessoriutbildning och lång erfarenhet. Förskolan har en stor och lummig gård i anslutning till ett parkområde.

Karta till Sankt Lars väg 5På övervåningen i samma byggnad utbildar Maria Montessori Institutet (MMI) montessoripedagoger.

Malin Spets är förskolechef på Mammolina och föreståndare på MMI. Hennes mejladress är malin.spets@palmlunds.se. Kontakta Malin om du vill göra en intresseanmälan!

 

Panoramabild över centrala HelsingborgHelsingborg – Rydebäck

Vi bygger en ny skola och förskola nära stationen i Rydebäck. Skolan kommer ha plats för 150 elever och förskolan kommer ha plats för 40 barn. Vi bygger förskolan tillsammans med fastighetsbolaget Punktum.

Rektor och förskolechef är Anna Fondell Persson. Hennes mejladress är  anna.fondellpersson@palmlunds.se.

Helsingborg – Råå

Palmlunds Skolor kommer bygga en montessoriförskola tillsammans med Fyrklöverns Montessori. Den kommer ha plats för 80 barn. Verksamheten startar hösten 2018. Vi bygger förskolan tillsammans med fastighetsbolaget Punktum. Stellan Hagström kommer vara förskolechef. Hans mejladress är stellan.h@fyrklovern.net.